top of page
Video Editing

Om oss

Johnny Säfqvist

Johnny har lång erfarenhet inom it-branschen.

Främst inom bank- och finanssektorn.

076-009 94 78

johnny@rcoms.se

Coding

Ali har lång erfarenhet inom it-branschen.

Främst inom bank- och finanssektorn, men även telekom.

076-038 68 65

ali@rcoms.se

Coding

Ali Ghodsian 

Lång erfarenhet & bred kompetens

Vi har mångårig erfarenhet av it-branschen, främst inom bank- och finanssektorn, men även telekom. Vi har arbetat med allt från små enkla system till mycket komplexa virtuella system i clustermiljö. 


Vi har jobbat med projekt, processer och regelefterlevnad i omfattande skala. Allt från daglig drift av it-system, till effektivisering och kostnadsreducering av befintliga och framtida it-miljöer.

Affärsidé

Vi tillhandahåller all den kunskap och kompetens som vi fått under flera decennier av arbete inom it. Till er som är i behov av all denna kunskap för att själva kunna bli mer effektiva till en lägre kostnad.


Vi hjälper er dessutom att gå över till kostnadsfria programvaror, som till exempel operativsystemet Linux, Office-programvaran LibreOffice, Webservern Apache. Det finns ett otalt fler programvaror. Myndigheter och företag världen över använder öppen källkod-programvara som är fri och säker. 


Vi hjälper er med att planera, installera och sköter om driften av systemen.

Säkerhet, ordning & reda 

Tre ord som löser de flesta av era problem. Med hög säkerhet reducerar ni möjligheten för yttre samt inre hot att få åtkomst till er viktigaste resurs, ert data. 


Med ordning och reda i er verksamhet eliminerar ni onödiga kostnader på grund av misstag eller ofrivilligt slarv. 


Vi har stor erfarenhet av att styra upp it-verksamhet som är ineffektiv och kostsam. Låt oss hjälpa er spara era pengar och ge er effektivare system. 

Samarbetspartners

Vi har valt att samarbeta med kompetenta företag för att ge våra kunder den bästa helhetslösningen. En enda kontaktväg är enklast och säkrast tror vi på.

 

Vi har noga valt företag som erbjuder dig allt inom ekonomiområdet, starta enskild firma, bilda aktiebolag och administrativa tjänster.

Vår samarbetspartner är JBG-Gruppen

Då vi vet hur viktigt det är att kommunicera och nå ut erbjuder vi även tjänster inom kommunikation, hemsidor, logotyper och språkvård.

Vår samarbetspartner är Axensjös

bottom of page